vineri, mai 02, 2008

Zanul care face minuni in publicitatea bancara

 

Zanul care face minuni in publicitatea bancara

Pentru ca nu poate trai din leafa de actor, Traian Tudorica, protagonistul reclamelor Bancii Transilvania, vinde aparatura medicala in cateva judete din Ardeal, noteaza Adevarul.

"Zanul" este personajul care a animat lumea sobra a publicitatii bancare. Este un barbat masiv, la costum negru, dar cu fustita de balerina (tutu), poarta pe cap o coronita de printesa si manuieste... o bagheta facatoare de minuni. Recunosti brandul din prima: Banca Transilvania.

"Imparatia Zanului" este Brasovul. In gara l-am recunoscut greu fara fustita si coronita. Purta tricou, jeans si o sapca. Nu si-a facut subit aparitia, asa cum ar face un om fermecat.

Nu are aerul unui personaj de basm, dar are aspiratii de "Zan": "Daca as avea bagheta magica, as face, in primul rand, o Romanie mult mai curata si as incerca sa opresc prostia asta din lume pentru ca sunt atatea razboaie inutile. As incerca sa inclin balanta cu natura pentru ca omenirea si-a batut joc de acest pamant", marturiseste "Zanul".

Numele lui este Traian Tudorica si e un fost actor, care a jucat in trei stagiuni (2000-2003) la Teatrul din Resita. De cativa ani, Tudorica a renuntat la actorie si a inceput o afacere proprie in vanzari, colaborand cu o companie distribuitoare de aparatura medicala.

A parasit teatrul din motive financiare: "Eu, ca actor licentiat, aveam un salariu de trei ori mai mic decat un gunoier. Ajungea pe undeva la 3,2 milioane de lei pe luna", isi aminteste Tudorica cu amaraciune.

S-ar intoarce la teatru "alergand", daca ar fi conditii mai decente. In urma cu un an a parasit Bucurestiul, orasul in care s-a nascut, pentru ca nu mai suporta poluarea si traficul. A ales sa schimbe apartamentul din Berceni pe o casa intre munti din judetul Covasna.

 

 

 

 

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.