vineri, iulie 25, 2008

Extraterestrii exista... si ne-au vizitat...

Cel putin asta sustinea Dr Edgar Mitchell, in urma cu nu mai putin de 10 ani in ziarul britanic saptamanal The People, iar cei de la Hotnews.ro s-au hotarat sa publice senzationalul si incredibilul (fiind in pana de idei), nu sunt ei de vina, acestia doar au preluat "stirea" de pe Daily Mail, sau de pe Herald Sun, la randul lor cei de la Daily Mail, Herald Sun, preluand de la un post de radio britanic, Kerrang! Radio. Articolul original il putem gasi pe site-ul Dr. Boylan. Cei de la Kerrang! Radio fiind cei care au redescoperit ceea ce Dr Mitchell spuse acum 10 ani. Daca exista sau nu extraterestrii, foarte probabil, daca tin secret guvernele celor mai puternice state din lume, din nou foarte probabil, daca hotnews.ro (si nu numai, vezi Daily Mail, Herald Sun, de ce nu se informeaza din mai multe surse?) nu mai e ce a fost candva, iarasi un "foarte probabil" ce tinde spre sigur:)
Legat de acest subiect mai gasim pe youtube urmatoarele:


  1. Edgar Mitchell, Apollo 14, OZN-uri pe Luna: http://www.youtube.com/watch?v=82RGdEuZp4I
  2. Inregistrari strict secrete ale NASA despre OZN-uri: http://www.youtube.com/watch?v=C9runNgtTb0&feature=related
  3. Mai multe detalii: http://youtube.com/watch?v=f5WnuRekG4s

Daca nu stiti cine este Dr Edgar Mitchell, si va intereseaza, gasiti detalii pe site-urile de mai jos:

UPDATE: cei de la Daily Telegraph au fotografii si inregistrari video vis-a-vis de subiect, ei s-au au preluat tot de la acelasi post de radio. Acestia din urma transformand un interviu in ceva megasenzational, apropiindu-se de stilul OTV.

1 comentarii:

Fose septice ecologice spunea...

Intotdeauna am crezut in extraterestii din cauza multor relatari ale oamenilor de rand si nu inteleg de ce ni se ascund astfel de lucruri pentru ca nu cred ca ar exista nici o panica, eu unul nu m-as panica.

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.