joi, august 14, 2008

VisUrat si-a schimbat numele domeniului !!!

Sebi Bargau, a.k.a VisUrat, se pare ca s-a plictisit de vechiul sau nume de domeniu si a transferat blogul sau in Tokelau, o tara din Sudul Pacificului, oare s-a mutat si el din Romania? De ce a fugit din Romania? Ce conspiratie exista impotriva acestuia? Vor urma si restul granzilor blogosferei? Raspunsurile le puteti spune doar voi! Deci, noua adresa unde il puteti gasi blogul lui VisUrat este: http://www.nuplange.tk/ !

4 comentarii:

Unknown spunea...

Nu stiam!

Anonim spunea...

Cei care nu stiu sau nu ... stiau isi pot gasi raspunsurile la procedura de inregistrare pe site-ul de baza: simplu click pe read more va va lamuri ca e vorba de un free service de redirectionare.
Probabil cineva l-a invatat ca isi poate atrage mai mult trafic prin clonare de continut sub un alt si fake URL. Deloc fair fata de motoarele de cautare, se practica intre cei care nu reusesc sa scape de apucaturile de lameri tocmai pentru ca nu-i nici o mare inginere si nici nu cere cine stie ce cunostiinte avansate.
Te duci , faci cont, intri in fisierul de htaccess de la tk si adaugi o singura linie, respectiv: Redirect 301 / http://www.numeleblogului.undeilaipunct.ceofi/ si e gata magaria

Paul Padurariu spunea...

se poate face si sub cont de anonim Clau

Anonim spunea...

Ah, da ?
Atunci, mai mult ca sigur, vreun dushman i-a copt-o si el habar nu are. Nu ?
:) :)

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.