joi, septembrie 18, 2008

Back !

Sau am revenit, de fapt nu prea am fost plecat, dar nu am mai avut activitate in sfera blogosferei de ceva vreme. Blogosfera care m-a lasat cam rece, dupa o perioada de real avant in trafic si topuri, am lasat-o "mai moale". De fapt nu am lasat-o "mai moale" ci am lasat-o cam de tot, singurul contact cu blogosfera fiind google reader-ul (apropo, ma enerveaza la culme acei bloggeri ce nu isi lasa fluxul rss pe full), in care dupa 2 saptamani si un pic de inactivitate adunasem +1000 de posturi necitite(multe dintre ele fiind de la visurat si zoso, singurii "magnifici" de la mine din reader, l-am scos pe zoso, nu-mi place si punct.), multe dintre ele neprezentand un real interes pentru mine. Ok, de ce am revenit, pentru ca imi lipsea, imi lipsea sa scriu, nu am scris prea multe, recunosc, dar voi scrie, rau, bine, mult, putin, calitativ sau nu, voi scrie pentru mine. La inceput acest blog l-am creat pentru mine, apoi am gustat din fructul oprit si am inceput sa postez diverse pentru TRAFIC, da recunosc, si din acest motiv ma plictisisem de blogosfera, m-am oprit cand ajunsesem in top100 in trafic.ro, mult sau putin, nu stiu cum vi se pare voua, mie mi s-a parut ca incepusem sa ma "prostituez" si nu am mai vrut. Ma "prostituez" destul la serviciu, nu are sens sa o fac si aici. Ce sa va mai spun? Revin.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Asteptam revenirea! :)

Paul Padurariu spunea...

multumesc!

Anonim spunea...

"apropo, ma enerveaza la culme acei bloggeri ce nu isi lasa fluxul rss pe full"
Exista anumite site-uri (de toata jena, zic eu),cu pretentii de agregatoare de stiri care nu obisnuiesc ca mentioneze sursele sau sa treaca link-urile de drept
Si frumoasele site-uri, din asta traies si isi extrag traficul; preluari via RSS.
De obicei, evita sa preia surse care nu au fluxul pe full.
Now you know :P

Paul Padurariu spunea...

Bunule prieten, Clau, stiam cele povestite mai sus de tine, iti multumesc ca mi le-ai readus aminte, dar sa stii ca oricum ma enerveaza. Nu ma injura, te rog(nu am nimic cu RSS-ul, daaar...), stii ca te iubesc;) }{.

Paul Padurariu spunea...

* Rss`ul tau...

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.