vineri, octombrie 24, 2008

Mobila si amenajari interioare pentru camera bebelusului si a copilului nostru




Navigand prin oceanul numit internet, am descoperit pe blog la pupufcu un catalog de mobila si amenajari interioare pentru camera bebelusului si a copilului vostru(am scris bebelus si copil pentru ca in catalog veti gasi pe categorii). Acest catalog este frantuzesc, are niste preturi destul de piperate (ce putin asa mi s-au parut mie), dar mi se pare foarte util ca si sursa de inspiratie. Ma bucur ca l-am gasit ca mi-am mai facut o idee cam cum mi-as dori sa arate camera lui Paul-Yannis. Va salut! O zi excelenta va doresc si sa ne citim... de bine!



Sa nu uit, catalogul respectiv il gasiti aici.



Poze de mai sunt printscreen-uri din catalogul online, ca sa va faceti o idee cam despre ce e vorba. Daca sunteti in Franta puteti comanda si catalogul acasa(pe hartie cum este specificat pe site-ul cu pricina.

Mai gasiti cateva amenajari interesante si pe blogul meu foto, aici.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Cand vei avea ideea conturata sa-mi spui si mie cum ii vei decora camera....chiar daca sunt o nasa cam denaturata pt ca nu ajung sa-mi vad finul f des...tb sa-mi pun si eu amprenta in camera lui. Astept sa poata vorbi copilu' la telefon ca sa comunic cu el mai des :)
Va pup pe toti!!!!
Raluca

Paul Padurariu spunea...

Te vom instiinta, fii fara grija din punctul acesta de vedere. Ma bucura faptul ca iti doresti sa comunici mai des cu Paul-Yannis, dar eu cred ca vei comunica mai des cand va avea si el un blog decat cand va avea abilitatea de a vorbi la telefon:P
Te pupam si noi scumpa noastra!

Unknown spunea...

Ma bucur ca ai putut gasi pe blog-ul meu o sursa de inspiratie...imi voi da silinta sa vin cu mai multe idei!

Paul Padurariu spunea...

Bine ai venit pe acest blog rox, asteptam mai multe idei din partea ta!:)

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.