vineri, noiembrie 14, 2008

Experienta cu Domo

Buna dimineata! Mi-am cumparat masina de spalat J, un Whirpool. M-au surprins placut cei de la domo.ro,am facut comanda ieri in jurul orei 12, dupa nici 2(doua) minute de la plasarea comenzii online am fost sunat de o operatoare de la domo.ro ce mi-a cerut confirmarea comenzi, dupa ce am confirmat mi-a spus ca voi fi sunat de un reprezentant de la Domo Iasi pentru ai multe detalii. Ok, dupa vreo 15 min. ma suna reprezentantul Domo Iasi, stabilim cand sa mi-l trimita acasa, foarte amabil si flexibil. Am stabilit sa ajunga la mine dupa ora 17:30. La 17:20, ma suna cei de la Domo sa-mi spuna ca ajung in 5 minute la locul stabilit( da, in Galata la vulcanizare:P). Eu inca nu reusisem sa plec de la birou, m-au asteptat respectivii in jur de 15 min, dar cand am ajuns un au comentat nimic, si acestia foarte amabili. Mi-au dat factura, certificatul de garantie, m-au rugat sa verific, totul era ok. Dupa ce am verificat mi-au spus, aveti de achitat 1.098,91 Lei, stiam asta, era scris si pe factura din mana mea, dar baietii aveau un aer care imi dadea senzatia ca nu dau masina de spalat jos din “papucul” lor pana nu le dau banutii. Le-am dat banutii si mi-au carat-o baietii pana in baie, cei ce ma cunosc si au mai fost pe mine stiu ca este un pic de drum de la mine de la poarta pana la mine in baie, pentru ceilalti, va spun ca e un pic de distanta, scari, etc.

Am fost multumim de serviciile celor de la Domo. Sper sa nu am probleme cu masina de spalat.

Intentionez sa mai iau de la Domo: frigider(Indesit), plita(nu m-am decis inca, probabil va fi una cu aprindere electrica) + cuptor(incorporabile de la Beko, pe gaz ambele) + hota(tot de la Beko). Acestea le voi lua intr-o saptamana, maxim doua.

Voi ce ziceti, am facut o alegere buna (avand in vedere si bugetul, in jur de 4500ron pt toate)?

Iar in viitorul apropiat(sper sa fie pe la jumatatea lui decembrie) doresc sa achizitionez si un LCD de la LG de 32inch (81cm), am ramas la modelul acesta: LG 32LG3000. Nu m-am hotarat inca de unde o sa-l achizitionez, poate de la emag, daca tot si-au deschis showroom in Iasi. Aveti alte sugestii (referitor la magazine, modelele alese, etc)?

Sa ne citim... de bine!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Vezi ca am intrat pe blog :))

Paul Padurariu spunea...

Bravo Raluca! Noroc ca stiu ca esti singura ce posteaza anonim:P.

Anonim spunea...

nu esti angajat DOMO?!

Paul Padurariu spunea...

Salut Toni! Nu, nu sunt angajat Domo, vezi ca am mai scris despre domo si mai recent, si nu am scris deloc pozitiv. Te mai astept pe aici :)

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.