marți, decembrie 16, 2008

Pentru cei ce au sau vor un credit de la ...

 

 

 

Dragilor,

M-am dus ieri la banca sa-mi iau scadentarul si sa-mi platesc rata la creditul imobiliar pe care il am la banca Unicredit, sucursala Stefan cel Mare.
Ca sa va pun in tema, am imprumutat acum 3 ani 37.000 de euro, urmand ca peste 23 de ani sa le dau inapoi aproape 90.000 euro. Pentru ca nu le-au ajuns, mi-au marit de doua ori dobanda, iar dupa ultima, cam acum un an, suparat fiind ca au "strecurat" un comision lunar de 0.5% (daca faceti un calcul va speriati) am rambursat o parte si asteptam scadentarul pe care n-au vrut sa-l dea sotiei, desi am facut imprumutul impreuna.
Ce constat ieri la banca?
Ca am MINUS pe CONTUL IN LEI (m-ati auzit vorbind de lei mai sus?????) aproape 200 RON!!!!!!!
Nu intelegeti? Nici eu n-am inteles, asa ca mi-au explicat: Mi-au facut GRATIS un cont in lei cand am luat imprumutul in EURO, iar dupa un an (adica acum 2 ani) mi-au aplicat comision lunar de gestionare de 2,5 euro, si apoi penalizari. 2 ANI nici o instiintare, nici un telefon, nimic. Sotiei mele, ce platea rata lunar, nu i-au spus nimic niciodata. Mi-au spus ca au trimis acasa o scrisoare in care se spunea ca s-a schimbat dobanda, dar de comisioane la contul de LEI (de care eu nici nu stiam) pas. Ma intreb cat asteptau sa se faca suma sa ma treaca in lista aia de neplatnici, desi eu plateam regulat ... Sau se bucurau la 2,5 euro/luna + penalizarea de 7 ron/luna? (e recesiune...)
Desigur ca sa platesti aproape 200 de ron, pentru un cont pe care nu l-ai cerut, nu stiai ca-l ai, nu l-ai folosit niciodata, este frustrant. L-am platit, ca un roman prost ce sunt, neavand obisnuinta de a merge in tribunale sau la protectia consumatorului contra oricui, inclusiv contra unei banci.
La casierie am aflat ca sunt multi in situatia mea.
...Da mai departe mail-ul, poate mai e cineva care are credit la Unicredit Tiriac si n-a stiut de bucurie...

Ioanid Apostol

Cineva trebuie sa plateasca si piticii din gradina, nu ?

10x to Sergiu!

 

­­­­­­­­

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.