marți, februarie 17, 2009

Vicky Cristina Barcelona


Sinopsis:
Doua tinere din America, Vicky si Cristina isi petrec vacanta de vara in Barcelona. Vicky este o tanara sensibila care tocmai s-a logodit, in timp ce Cristina este o persoana careia ii plac experimentele emotionale si sexuale.
In Barcelona, ele sunt atrase intr-o serie de incurcaturi romantice neconventionale alaturi de carismaticul pictor, Juan Antonio si fosta sa sotie Maria Elena, o femeie frumoasa si tempestuoasa. Aventurile celor patru scapa de sub control si creaza numeroase momente amuzante. Plasat in Barcelona, cu decoruri pline de senzualitate mediteraneana, filmul lui Woody Allen aduce intr-o forma nostima si fara inhibitii, un omagiu iubirii in toate formele ei.

Trailer: aici

Link imdb: aici
L-am vazut in week-end, e bunisor filmul, dar nu "m-a dat pe spate", e un fel de telenovela pentru oameni cu studii(care cel putin au auzit de Gaudi si de Woody Allen), in care cuvantul cheie e boemie. Mi-au placut peisajele, muzica, ideea de vacanta(am nevoie de una), Penelope Cruz. Nu prea mi-a placut aseamanarea cu o telenovela... Dar a castigat Globul de aur, deci e in trend vizionarea acestuia.
Merita vazut. Unii il pot gasi mult mai intersant sau dimpotriva. Voua cum vi s-a parut?

1 comentarii:

Infiintare Firma spunea...

Mi imi place melodia din film , aia cu barcelona , o ascult mereu.

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.