joi, ianuarie 26, 2012

Iarna si pantofii sport

Iarna voi purtati adidasi sau ghete de baschet?  Am vazut multi tineri ce poarta adidasi sau ghete de baschet desi afara este vremea de ghete, apoi se intreaba de ce ajung la UPU cu diverse fracturi.

Totusi, daca doriti sa achizitionati pantofi sport de calitate  va recomand un magazin online de incaltaminte si imbracaminte sportiva, ZorileStore.ro - aici veti gasi o gama larga de articole vestimentare, chiar si ghete de iarna sport (daca va place acest tip de imbracaminte va sugerez sa il adaptati sezonului).
ZorileStore.ro este dealer autorizat Puma, nu stiu daca este singurul magazin dealer autorizat Puma din peisajul magazinelor online romanesti dar cu siguranta este printre putinele cu acest statut. Statutul de dealer autorizat va ofera siguranta calitatii produselor cumparate de la ei de pe site.
ZorileStore este un magazin online deschis din necesitatea magazinelor din mediul offline de extindere si in mediul virtual, aceasta hotarare o iau din ce in ce mai multe magazine ce isi desfasoara activitate in locatii fizice - un fenomen imbucurator pentru online-ul romanesc.
Imi place ca acest magazin online vine cu un suflu nou si cu o atitudine profesionista. Se observa ca sunt dispusi sa investeasca in promovare si in calitatea serviciilor. Echipa de marketing ce lucreaza pentru aceasta firma isi face treaba cu brio acest lucru vazandu-se printre altele si in prezenta lor in social media dar si in clipurile publicitare si de prezentare superbe din punctul meu de vedere.


ZorileStore este un magazin online, dealer autorizat Puma, ce comercializează  incaltaminte, imbracaminte si accesorii Puma, Lotto, Le Coq Sportif, Rider, Ipanema, Gisele Bundchen si Grendha pentru barbati, femei, copii si bebelusi. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.