joi, februarie 23, 2012

Anvelopele potrivite te scot din casa.

Anvelopele potrivite intr-adevar te scot din casa, de ce spun asta? Pai sa va povestesc exemplul unui prieten ce a zis el ca nu`i trebuiesc anvelope de iarna in aceasta perioada, fiindca oricum iarna nu mai este ce a fost (anul acesta s-a inselat amarnic) iar de iesit din oras el nu iese cu respectiva masina. Buun, toate bune si frumoase cu ale sale anvelope de vara pana cand a dat prima zapada. Ce s-a intamplat cand a prins prima zapada iar masina sa era "incaltata" cu anvelope de vara? Bineinteles ca nu a reusit sa iasa nici din parcare macar.
Acuum, nu stia ce sa faca, sa se duca sa isi cumpere anvelope sau mearga cu taxiul? Oare cat de lunga este iarna aceasta? - acestea erau intrebari ce il macinau, desi, la drept vorbind nu ar fi trebuit sa ajunga in situatia aceasta. 
Pana la urma s-a gandit el mai bine si s-a hotarat sa apeleze la bugetul de urgenta(da, da , sa sparga porcusorul) si sa-si ia o pereche de anvelope de iarna second hand. Stiti care i-a fost mirarea acestui prieten? Ca a trebuit sa plateasca mult mai scump aceste anvelope decat daca si le-ar fi cumparat cu o luna inainte, cand oricum era nevoie de anvelope iarna fiindca anvelopele de vara isi pierd din proprietati odata atinsa temperatura de -6 grade Celsius. 
Deci, oameni buni, cumparati-va anvelope din timp! Si nu numai anvelope, acelasi fenomen il regasim la toate produsele ce trebuiesc cumparate in regim de "urgenta" - sigur platim mai scump decat daca le-am fi cumparat din timp.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.