luni, februarie 13, 2012

Tigara electronica

Esti intr-un bar. Savurezi o ieseala de mult asteptata cu niste prieteni buni. Rasetele plutesc in aer, distractia e in toi. Berile curg de la rece. Voia buna s-a instapanit peste toata masa. Tocmai te apucasesi sa te iei la contre verbale cu o tipa plina de nuri din fata ta pe tema a ce se intelege de fapt prin misoginism. Iti randuiesti argumentele si esti gata de asalt.In momentul ala te ia pofta brusca. Iti vine sa fumezi o tigara. Si afara bate un vanticel de iti intra pana in suflet.

Am uitat sa mentionez ca va aflati in Anglia, nu in Romania. Dar viitorul nu suna bine nici pentru noi din punctul asta de vedere. Fumatul in locuri publice este interzis cu desavarsire. Te loveste tentatia, te scuzi frumusel de la masa si o tai afara, in fata stabilimentului sa sudezi rapid o tigara. Si iti blestemi in gand momentul in care ai uitat sa iti iei tigara electronica de acasa. Zace undeva, pe o noptiera.

Tigarile electronice scot doar abur aromat. Nici urma de fum, nici urma de alte substante toxice in stare gazoasa, nici urma de pericol pentru cei din jur. Puteai sa pufai linistit toata noaptea fara sa te ridice nimeni de la masa si sa te ejecteze. Asa, injuri apasat intre dinti si o zbughesti spre usa, sa se termine cat mai repede chinul de a fuma sfichiuit de vant din toate partile.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.