vineri, august 08, 2008

Inca un "om" s-a dus...

Nu, nu a murit, s-au poate ca a murit, pentru mine. S-a mai dus un om la care am tinut. E futut el de viata cam tare, sau poate nu e chiar asa futut, dar vrea el sa para asa, nu vrea sa priveasca altfel viata, dar nu-i pot suporta figurile la nesfarsit, si pula mea, cand nu avea ce fuma, ce manca, eram tovarashul lui... apoi cand a dat un pic de cascaval iesea cu altii si de ziua lui anu` trecut sau acu 2 ani nici pupa`n`cur n`a zis... da` sa`l fut... sa nu mai aud de el.... gata ... inca un capitol incheiat inca un om la care am tzinut a plecat de tot... cand o sa ma invatz minte ?


poate niciodata... nu n`am sa corectez textul, e scris la nervi... si il las asa... sa`mi aduc aminte...

6 comentarii:

Anonim spunea...

Nu te mai enerva inutil...ca faci riduri! Cunosc personajul?...banuiesc ca da...dar nu-mi pica fisa acum....si mor de curiozitate :)
R.

Anonim spunea...

cred ca niciodata nu o sa te inveti minte , nici tu , nici eu ... in general... oare pentru ca suntem oameni si viata e fara " happy end " ? sau cine stie .. asa e de fapt mai bine ... sa ne mai luam si teapa . important e ca daca nu uiti ca au fost si momente frumoase si ca nu trebuie sa te razbuni pe ceilalti ... zic si eu .. da' ce stiu eu ? :-"

Anonim spunea...

important e ca SA* nu uiti ca au fost si momente frumoase si ca nu trebuie sa te razbuni pe ceilalti ... zic si eu .. da' ce stiu eu ? :-"

:"> am si gresit

Anonim spunea...

Unul dintre cele mai misto, adevarate si sincere posturi pe care le-am citit anul asta !
Congrats

Anonim spunea...

Măi, culmea... Săptămâna trecută am avut parte de ceva similar. Poveste un pic diferită, dar oricum. În fine. Frustrările sunt de prisos şi dezamăgiri tot o să mai fie.

Paul Padurariu spunea...

@R : vorbim, il stii.. aproximativ ...
@moksha: da kidule... stii si tu
@whitewolf: si eu te iubesc Clau`;)... si da .. stiu ca e o bulibaseala totala in blogul asta... remediem promit!
@andrei.. nu sunt frustrat.. anyway...

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.