vineri, ianuarie 30, 2009

Australia !


Va povesteam luni ca am fost duminica trecuta la CinemaCity si am vazut Australia, un film bun, noua ne-a placut. A fost mai greu primele 15 min. dar dupa ce ai intrat in peisaj fuge timpul foarte repede, nu-ti dai seama cand trec cele 165 de minute. Este un film bunicel, ce merita vazut, nu este extraordinar. Eu va doresc vizionare placuta!
Scurta descriere:

Cu putina vreme inainte de izbucnirea celui de-al doilea Razboi Mondial, tanara si frumoasa aristocrata britanica Sarah Ashley mosteneste o vasta proprietate si o ferma de animale in partea de nord a Australiei. Considerand-o o victima sigura din pricina lipsei de experienta in gestionarea unui ranch atat de mare si de complex, ceilalti fermieri englezi comploteaza impotriva lui Sarah si perfecteaza un plan elaborat de atac pentru a o deposeda de pamanturile ei. Femeia isi uneste insa fortele cu cele ale unui fermier cinstit, dur si puternic, trecut prin viata si cu mare experienta in cresterea si ingrijirea vitelor, care o ajuta sa isi puna bunurile la adapost de intentiile necurate ale adversarilor ei si sa isi conduca cirezile formate din peste 2.000 de animale la sute de mile distanta de locul in care se afla ferma aflata sub amenintarea hraparetilor vecini.
Indragostindu-se unul de celalalt pe drum si implicandu-se intr-o relatie amoroasa, cei doi tineri experimenteaza pericole de tot felul, culminand cu inceperea marii conflagratii mondiale si bombardarea orasului australian Darwin de catre fortele aeriene japoneze, la numai cateva luni de la atacul violent de la Pearl Harbour.
Mai multe despre acest film puteti citi aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.