joi, ianuarie 08, 2009

Buna dimineata!

Un am mai bun va doresc! Desi nu se stie daca va fi mai bun, pe plan general ma refer. Eu nu v-am mai povestit nimic de dinainte de Craciun, scuze, dar am fost in concediu, m-am distrat, am lenevit, iar m-am distrat, iar am lenevit, am stat cu familia, am petrecut mai mult timp cu Yannis si am racit. De Craciun si de Revelion am facut ce face orice roman cu capul pe umeri. Mai mult de Craciun decat de Revelion, desi regula e inversa. Acum sunt la servici, ninge, e frig, sunt racit bocna de vreo 3 zile. Am si o veste buna, pentru mine, astazi ar trebui sa-mi vina monitorul Horizon 2206SW, l-am comandat de pe emag.ro. M-am hotarat sa-mi cumpar acest model dupa ce am citit multe review-uri despre el, printre care si cel de pe mygarage.ro, il  gasiti aici, un review video foarte bine realizat. Mi-am luat monitor pentru ca m-am razgandit in privinta achizitionarii unui laptop si imi voi upgrada sistemul meu desktop.

Altceva? Trebuie sa fiu mai atent, mult mai atent. Gazul ne va ajunge pe iarna acesta, Isarescu baga si mai adanc Romania in criza/recesiune, pensiile nu se vor mai cumula cu salariile(oare?), mamicile vor beneficia de indemnizatia de 85% din veniturile obtinute in ultimele 12 luni, in Gaza mor oameni. Mi-a scapat ceva?

Eu iubesc! Imi iubesc sotia, copilul, familia, viata, prietenii, clipa. Va multumesc tuturor. Dar ma gandesc ca ar trebui sa am mai mare grija la oameni, ma incred prea mult in ei si prea des ma dezamagesc.

Am avut din nou tendinta de a abandona acest blog, dar am revenit, din nou asupra deciziei. Ma ajuta acest blog/jurnal.

Sa ne citim....DE BINE!

 

1 comentarii:

Anonim spunea...

Un an cat mai bun iti doresc si fie ca toate dorintele tale de anul asta sa se implineasca!

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.