sâmbătă, ianuarie 24, 2009

O noua campanie Airbites



Pana pe 31 ianuarie 2009, mai ai inca timp, poti beneficia de campania promotionala a celor de la Airbites, o campanie ce se desfasoara sub titlul „Ai Airbites, ai credit de 1000 lei!”.

O campanie frumoasa din cate am observat eu, ce se vre
a a fi si una de educare. Ma veti intreba prin ce educa aceasta campanie, va dau raspunsul, asa cum l-am primit si eu, un raspuns destul de satisfacator si anume: in primul rand aceasta campanie se desfasoara in 12 licee din Iasi fiind adresata liceenilor, in al doilea rand pentru aceasta campanie a fost conceputa o bancnota Airbites de 1000 de lei care il infatiseaza pe Vint Cerf – internet co-founder(asa cum scrie pe bancnota) si Palatul Culturii din Iasi, plus alte elemente de design, veti vedea mai jos bancnota cu pricina, astfel tinerii liceeni afla cine este fondatorul internetului.



Despre ce este vorba, in aceasta campanie, ok sa va povestesc, deci avem bancota de mai sus, asa si mai departe? Pai o miscare interesanta a celor de la Airbites a fost renuntarea la impartirea clasica de fluturase si apelarea la Bancomate Airbites. Aceasta campanie mai este sustinuta si de afise in licee care indeama la cautarea Bancnotelor Airbites.




V-am povestit despre campanie, acum sa vedem ce avem la capitolul stelute. Dupa cum stim toate campaniile promotionale au si binecunoscutele * - stelute, pe care daca nu le citim e posibil sa luam o foarte mare teapa. De data aceasta Airbites-ul ne spune asa: daca vrei reducere, trebuie sa inchei un abonament pe 2 ani, cu latime de banda de minim 3 Mbps, iar pentru reducerea consta in: Internet dublu, adica 6Mbps si mai beneficiaza de 6 luni gratuite din cele 24.

Mai multe detalii gasiti la ei la sediu, iar despre serviciile Airbites ce sa va povestesc? Sunt si bune, si rele, eu personal avand internet de la ei de 2 ani(de cand au cumparat reteaua de cartier la care eram abonat). Au fost si momente rele si momente bune. Dar prefer Airbites in defavoarea UPC, Rds, etc.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ai spus : "Dar prefer Airbites in defavoarea UPC, Rds, etc."

De ce zici ca e mai bun Airbites decat RDS? Din cate am inteles, la Airbites pentru un abonament de maxim 10MB ( zic maxim pentru ca are momente cand nu merge deloc) platesti 90 Ron. La RDS acelasi abonament e la 40Ron.

Am RDS de 2 ani si intr-o singura zi au avut probleme cu reteaua care le-au rezolvat in 5 ore.

Airbites am inteles ca pica des, asta intradevar depinde si in ce zona stai.

Asa ca ... mai lasa publicitatea :D

Paul Padurariu spunea...

Nu am spus ca e mai bun Airbites decat Rds, am spus doar ca eu prefer Airbites. Sunt multi care prefera Rds, upc, eu am auzit nenumarate nemultumiri vis-a-vis de rds. iar in zona Galata merge bine, nu am mai avut probleme de multa vreme.

Anonim spunea...

daca nici publicitate nu mai poti sa mai faci, atunci ce ?

Anonim spunea...

Raspuns pentru ANONIM:
Din cate am citit eu in aceasta stire, reiese ca la actuala oferta Airbites: platesti 5mbps si primesti 10 mbps, ceea ce inseamna 50 lei. nu? plus 6 luni gratuite, plus testare gratuita a telefoniei si televiziunii digitale. deci, din 24 de luni de contract, platesti doar 18 luni. Asadar, 5 mbps te costa 37,5 lei. Sa-ti explic facand calculul? iata: 50 lei*18 luni: 24 luni = 37,5 lei/luna. corect?

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.