marți, februarie 10, 2009

Unde sa-mi duc familia in concediu in 2009?







Da, in vara aceasta am hotarat sa plecam in concediu, orice ar fi, avem nevoie de asa ceva. Nu am avut concediu in adevaratul sens al cuvantului pana acum. Nu am avut nici luna/saptamana de miere. Asa ca anul acesta am hotarat ca trebuie sa fac “pe dracu`n patru” si sa plecam undeva. Vreau sa plecam peste hotare, inca nu m-am hotarat asupra locatiei, nici a tarii macar, Grecia, Turcia... Nici nu stiu exact daca o sa-l luam pe Yannis cu noi sau nu, dar inclin mai mult sa-l luam cu noi, la fel si Elena din discutiile avute pana acum.



Incepe cautarea ofertelor, nu dispunem de multi bani, nici nu stiu exact cat inseamna putin, cat inseamna mult, sau potrivitJ. Am vazut ca sunt oferte pe la 230-300eur/pers in Grecia.



Incepe research-ul.



Astept sugestiile voastre.



Ca un fel de p.s: un am fost plecat niciodata din tara decat pana in Rep.Moldova. Elena e mai umblata. A fost in Moscova acum vreo 3 ani cred si asta vara impreuna cu Yannis a fost pe litoralul ucrainean. Eu nu m-am putut duce din cauza serviciului.



Sa ne citim… d-ale “travel-ului”:D

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mergeti in Croatia la Plitvice - e .......n-am cuvinte

Paul Padurariu spunea...

Multumesc de propunere. Dar am uitat sa spun mai sus ca bugetul e limitat pe la 1200eur pentru amandoi.Cu tot cu banii de buzunar.

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.