luni, iunie 13, 2011

Voi fi tatic!

Da, sunt tatal unui superb baitel de 3 ani jumatate, Yannis - asta stiti cred daca va aruncati un ochi peste acest blog - ceea ce nu stiti este ca acum peste cateva luni voi fi din nou tatic.
De data aceasta se anunta a fi fata, cel putin asa a spus ecograful in urma cu 2 saptamani, sunt foarte fericit ca urmeaza sa fiu tata de fata si baiat - ce iti poti dori mai mult decat "pereche"?
Yannis este foarte bucuros ca va avea o surioara pe care o va chema Miruna-Anastasia, si este foarte grijuliu cu burtica mamii, intreaba daca poate sa puna mana, intreaba ce face "coca mica" - o splendoare!
La inceput, cand am aflat ca Elena este insarcina, Yannis isi dorea foarte mult un fratior, incat spunea tuturor ca va avea un fratior cu care va juca fotbal, cand am aflat ca este fetita si i-am spus si lui ca va avea o surioara raspunsul lui a venit foarte ferm: "Nu, e flatior!"- a durat un pic pana l-am convins si pana a acceptat ideea ca va avea o surioara, dar a acceptat-o pana la urma. Acum speram sa nu se fi inselat "ecograful" si sa fie nevoie sa il anuntam ca va avea pana la urma cu cine sa joace fotbal - desi poate juca fotbal si cu surioara :)
Elena isi monitorizeaza sarcina pe saptamani si totul este bine pana acum.
Cel mai important este ca ne bucuram de sarcina si  ca sarcina decurge bine si speram ca asa sa decurga in continuare sa nu avem suprize.
Sa nu uit, conform acestui calculator sarcina Miruna Anastasia ar trebui sa se nasca pe data de 1 decembrie - romanca adevarata!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.