vineri, decembrie 16, 2011

Patuturile metalice pliabile

Alegerea unui patut pentru copilul dumneavoastra este o decizie care necesita informatii si timp pentru a studia toate ofertele disponibile.

Daca doriti sa optati pentru o varianta foarte moderna si cu un design inovator, va sfatuim sa alegeti patuturile metalice pliabile.
Disponibile intr-o gama larga de modele si culori, patuturile metalice pliabile sunt deosebit de utile, de rezistente si de confortabile. Indeplinind cele mai inalte standarde de calitate si confort, aceste patuturi asigura bebelusului dumneavoastra atat un somn odihnitor cat si momente frumoase petrecute in confortul propriului patut.Vezi modele de patuturi pentru copii pe internet
 Cadrul patuturilor metalice este realizat din aluminiu cu tuburi curbate si este acoperit cu materiale textile pentru a proteja copilul. Salteaua este ferma si poate fi asezata la nivelul unu sau doi, in functie de varsta copilului. Aceste tipuri de patuturi pot fi folosite si ca tarcuri.
Un mare ajutor, parintii il primesc de la accesoriile care insotesc patuturile. Caruselul cu jucarii de exemplu, va tine ocupat bebelusul oferindu-i o distractie majora. Buzunarele pentru accesorii fac posibila depozitarea obiectelor diverse, rotile blocabile ajuta la mutarea fara efort a patutului, iar platforma pentru schimbarea scutecelor va usura munca parintilor. Patuturile pot fi prevazute de asemenea, cu plase care protejeaza impotriva insectelor.
 Asigurand cea mai buna protectie si un maxim de confort, patuturile metalice pliabile indeplinesc cele mai inalte standarde in ceea ce priveste calitatea si siguranta oferita.
Faptul ca se pliaza compact, va permite sa luati cu dumneavoastra patutul in excursii sau vacante. Acesta nu cantareste foarte mult, este foarte usor de strans si va fi un real ajutor pentru dumeavoastra.
 Vizitand magazinul meu online: kidsmag.ro, veti putea obtine cele mai bune informatii despre patuturi copii si cele mai bune oferte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.