vineri, decembrie 02, 2011

Romanii si tehnologia - Gadgeturi ieftine

Trebuie sa fiu sincer ca am tot cautat tablete pc ieftine dar singurele oferte erau la anumite firme ce le ofereau la pachet cu un abonamet. De aceea sunt sigur ca pretul nu era foarte avantajos pentur un om de rand.

Atunci cand vine vorba de comunicare romanii sunt tot mai dispusi sa ofere sume din ce in ce mai mari pentru a putea lua legatura cu cei dragi dar si cu partenerii de afaceri. Daca pana in prezent scopul principal era sa gasesti diverse laptopuri ieftine dotate cu toate instrumentele necesare, iata ca lumea se schimba.

Tinerii si in special oamenii de afaceri cauta tot mai des tablete dar si telefoane cat mai performante pentru a economisi o mare parte din timp. Chiar daca aceste telefoane ieftine nu pot fi achizitionate de oriunde, multi tineri din Romania au reusit sa intre in posesul unui asemenea telefon.

Conform ultimelor statistici cei de la Apple au avut incasari record cu smartphone-ul scos pe piata la inceputul anului 2011. iPhone 4 se bucura in continuare de un real succes chair daca pe piata din Romania au aparut si noile modele de telefoane iPhone 4s.

Nici cei de la Samsung nu stau mai prejos. Samsung Galaxy S II a aparut pe piata cam in aceasi perioada cu iPhone 4 dar se pare ca cei de la Samsung au ales o alta metoda de promovare mult mai intensa. Asa cum bine stiti, sunt destule reclame la tv ce ne prezinta acest produs. Faimoasa reclama cu gaina pe ouale virtuale dar si super petrecerea care vine prezentata pe ecranul telefonului mobil consider ca au fost destul de bine realizate pentru prezentarea acestui produs.

Nu dorim sa facem nici un fel de incurajarea in achizitionarea acestor produse, acest mesaj este stric informativ .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.