luni, octombrie 08, 2012

Jocuri online - Jocurica.ro

Astazi vreau sa va vorbesc cate ceva despre site-ul meu preferat de jocuri online - Jocurica.ro.
 Inca din start vreau sa va comunic ca pentru mine e cel mai misto loc de pe tot netul romanesc, e locul in care ma distrez jucandu-ma cele mai bune jocuri de pe Internet, locul unde uit de plictiseala si locul unde ma relaxez cel mai tare si mai tare.
 Principalul avantaj e ca ma pot juca de acasa, de la cursuri, de la birou, de la bunica la tara, de oriunde m-as duce si as avea cu mine calculatorul personal (a se citi laptop - apropo, mai este cineva care nu are laptop? nu? super!).
Exista totusi si un mic dezavantaj - faptul ca nu ma pot juca de pe tableta sau de pe telefonul meu destept, iPhone-ul cel de toate zilele...
Trecem peste, oricum mi se pare aiurea sa te joci jocuri flash online pe telefonul mobil, pe tableta ar mai merge, dar acolo avem deja zeci de aplicatii care se intrec pe ele insele.
Un alt lucru care imi place foarte tare este faptul ca exista o sumedenie de categorii de jocuri, de la jocuri cu avioane, jocuri cu broscute, jocuri cu balonase, jocuri cu masini pana la joculete de iarna, jocule onine cu tancuri, jocuri si joculete de strategie si multe, multe altele... Intotdeauna aleg sa joc ceva diferit, in felul asta sper sa ajung sa le joc pe toate 400 si ceva de jocuri...
 Nu mai am chiar mult si, stiti cum se zice, fiecare joc are povestea lui Pentru inceput, va recomand sa incepti cu cele patru jocuri din slide-urile de pe prima pagina - sunt niste joculete absolut geniale, unul cu iepurasi, unul cu cubulete, unul cu elicoptere si celalalt e zuma cu fructe.
Absolut genial! Care mai de care mai distractiv si mai interesant...
Cam atat, nu vreau sa va plictisesc cu vorbaraia, mai scurtut ca-i mai dragut.
Have fun!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.