miercuri, noiembrie 07, 2012

La ce foloseste un dezumidificator de aer

O sa va explic ce utilitate are un dezumidificator Trotec TTK 50S: din cauza ploilor, crapaturilor din pereti, a tevilor incorect etansate sau pur si simplu o aerisire inadecvata a camerelor, se produce umitiditatea, in final aparand mucegaiul si igrasia daca nu se iau masurile necesare.

Un dezumidificator aer usuca peretii si transfoma climatul intr-unul sanatos. Ultimul lucru de care ai nevoie e sa te imbolnavesti pentru ca nu ai avut grija de casa la timp. Daca ai deja mucegai, poti scapa de el cu solutii chimice, dar pentru o perioada scurta de timp deoarece repari problema, fara a indeparta cauza. Un echipament special ca Trotec TTK 50S elimina umezeala.

Nici cu igrasia nu este de glumit: distruge tencuiala, vopseaua peretilor si ce materiale poroase mai gaseste in jur. Tot umezeala este cauza aparatiei igrasiei. Daca ar fi vorba doar aspectul neplacut din casa, gravitatea problemei s-ar minimiza, dar pot produce afectiuni hepatice, alergii sau afectiuni pulmonare.

CleanAir.ro ofera echipamente profesionale anti-umizeala, foarte utile mai ales in sezonul ploios cand gradul de umezeala este ridicat. In general, eu prefer sa previn decat sa tratez.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.