luni, august 11, 2008

Gigi Becali n-are noroc! :P

Gigi a vrut televiziune, nu i s-a dat, bineinteles ca a facut scandal in propriul sau stil clasic, dar degeaba, nu se poate cum vrei mata nea Gigi. Apoi a mai stat un pic nea Gigi si s-a gandit "la banii mei, imi fac banca, ca la banii mei imi permit". Uite ca nu toti oierii pot infiinta banci in Romania (desi un fost sofer de tir a putut, vezi cazul Carpatica). Bineinteles ca "domnul" George Becali a inceput, in stilul sau caracteristic, sa-l improaste cu tot felul de "complimente" pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Detaliat despre acest caz putem citi in Ziua - Isarescu ingroapa Becali Bank, Cotidianul - Becali: Isărescu este un măscărici!, Gardianul - BNR a respins infiintarea Becali Bank. Gigi nu va deveni bancher .

Sa ne citim... de bine !

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu stiu daca Mugur Isarescu are ceva personal cu Jiji sau nu...dar ar trebui sa stie ca nu el isi face banca...ci intreg arsenalul de oameni care lucreaza pt el...si din cate stiu, sunt destul de capabili, din moment ce ii aduc oierului cateva milioane(sau sute) de euro anual...Sa nu intelegeti gresit ca il venerez pe "hahalera asta"

Paul Padurariu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Paul Padurariu spunea...

Nu cred ca are ceva neaparat cu Jiji...doar ca ... poate... vrea sa-l mai stoarca un pic de niste banuti...pana acum Jiji a cheltuit(din cele declarate de el) 250.000 euro pe documentatia facuta de o firma agreata de BNR. Niciodata nu se stie care sunt adevaratele dedesubturi...

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.