vineri, august 15, 2008

Stiri din interiorul bancilor, pe surse -

*Scandal monstru la Carpatica !!!! Un gandac a fost vazut plimbandu-se in biroul in care directorul financiar pregatea strategia pe 2009 a bancii. A fost chemata Politia, care a anchetat timp de mai bine de 4 ore vietatatea, incercand sa afle in slujba cui lucreaza. Potrivit surselor, gandacelul s`a stins in urma batailor administrate cu cruzime.

*Banca Transilvania isi distruge cu mijloace perfide, concurentii. Unul dintre angajati a fost vazut ieri la orele 15,17 p.m. in timp ce se scobea intre dinti, dupa ce a mancat un urias hamburger (semn ca isi permite !!!). Sursele noastre sustin ca hamburgerul era preparat cu carne de porc fabricata de o companie finantata prin credit de la o banca rivala !!!

*Ionela de la BRD – GSG si-a uitat azi oglinda acasa.

*La BCR, sucursala Dr. Felix, una dintre angajate si-a cumparat un ruj de buze. A platit cash, intrucat vanzatoarea ambulanta care i l`a vandut nu avea la ea POS-ul.

*Domnul Mihai, director de operatiuni in cadrul Volksbank, si-a ridicat de trei ori ochelarii de pe nas.

*Firava Nicoleta din Unicredit, in total dispret fata de strategie pe 2008 a bancii, a cheltuit (fara chitanta !!!) 30 de lei pe un shampon de fitze. Potrivit surselor mele, in urmatoarele saptamani urmeaza sa se spele cu el pe cap.

*In urmatoarele 3 luni, salariile din Raiffeisen vor creste cu 30 %. Sursele mele imi vor comunica mai exact ale cui salarii.

*Bancpost in sadere dramatica !!!! In urma cu doua zile, adevarul a iesit la iveala. Mai intai a scazut stocul de hartie A4 destinat copiatoarelor. Pe urma a scazut cantitatea de odorizante din depozitul Centralei, iar azi dimineata, sursele mele vorbesc despre reducerea cu peste 30 % fata de perioada similara a anului trecut a brelocurilor-cadou. In plus, un bec s-a ars absolut ciudat si fara explicatii !!!

*Serviciul de relatii cu Clientii al Romexterra s-a imbunatatit considerabil. Astfel, potrivit unui sondaj intern, din cei 200 de clienti chestionati prin sondaj, peste 220 s-au declarat incantati, multumind conducerii pentru modul in care ii trateaza, alti 125 spun ca si-au imaginat Raiul ca pe o Mare Centrala Romexterra. O mica parte au refuzat sa raspunda, drept pentru care conducerea bancii i`a concediat. Chestie de cost controlling.

*Ionescu, cunoscut sef de serviciu la ING Bank, a stranutat de 5 (cinci) ori in timpul serviciului si de alte 8 (opt) ori in afara programului de lucru. El a acumulat pe S1 un numar de 34 de stranuturi (crestere de 42,67 la suta), devansandu`l pe Popescu, care a stranutat de numai 32 de ori. E drept, Popescu are in ultima vreme probleme in familie (un caine care refuza sa se imperecheze cu canarul familiei), ceea ce i-a afectat competitivitatea.

*Una dintre bancile mici are adevarate probleme de lichiditate, dupa ce directorul de strategie si-a lichidat la nervi, contul de economii pe care il avea. Colegii lui mizeaza pe redresarea bancii intrucat directorul se va impaca azi pe la ora 16 cu nevasta`sa.

*Concurenta bancara face primele victime umane !!! Mirelutza din BCR a fost prima victima a competitiei dintre banca la care lucreaza si BRD. Auzind ca Mariana (agent vanzari la banca condusa de Gelin) si.a cumparat jageri import Austria, Mirelutza a efectuat una bucata deplasare interes serviciu la Milano, pentru a-si cumpara jageri mai performantzi si mai competitivi. In timp ce astepta deschiderea magazinului, un porumbel deranjat la stomac a trecut pe deasupra ei. Incercand sa se curete pe fusta, femeia s-a dezechilibrat si a cazut peste o pisica extrem de furioasa care trecea prin zona. Matza a zgariat`o pe Mirelutza pe nas, gat si urechi (in aceasta ordine) dupa care a disparut. Din directia BRD se aude un murmurat de satisfactie…

*Competitia bancara se inteteste. Emporiki bank tinteste sa`si dubleze cota de piata pe segmentul depozitelor si sa ajunga la peste 0,005 la suta, dupa ce unul dintre angajati a primit o mostenire de circa 1 mil de euro. Banca este in cautare de asemenea potentiali mostenitori pentru a si`i face clienti, dovedind una dintre cele mai agresive strategii de piata.

Thank to Sergiu

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu-s bancher insa tot am ras in hohote cand am citit! :)))

Paul Padurariu spunea...

ma bucur ca ti-a placut aceasta serie de "stiri din banci"

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.